За нас

Албента ООД

Научете повече за нас

“Технопарт-агро” е име на търговския обект, в който фирма “Албента” ООД разполага магазинната си и складова база и откъдето извършва продажби на едро и дребно на резервни части за трактори, селскостопански машини и специализирани технически стоки.

Албента ООД

Нашите ценности

Компетентност

В “Албента” ООД залагаме на дългогодишният опит на служителите на фирмата, в комбинация с техните личностни характеристики, постижения и професионални интереси. Така формираме общи умения, познания и начин на мислене, необходими за правилната работа с нашите клиенти.

Качество и бързина

Качественото обслужване преди всичко се състои в осигуряването на точната резервна част или консуматив навреме и на място. Ние разбираме качеството в предлагането на резервни части в комбинация с бързото и точно разпознаване на Вашата нужда и осигуряването на избор от повече от едно решение.

Уважение и коректност

Вярваме, че смисълът на търговският процес е по-дълбок от обикновената размяна на блага. Търговията изисква вникване и опознаване на отсрещната страна, засвидетелстване на уважение и поведение, което да изгражда откритост, честност и доверие между партньорите.

Усъвършенстване и развитие

Ние в “Албента” ООД знаем добре, че трайният успех не се състои  просто в постигането на една или друга предварително поставена цел. Той е резултат от постоянен и динамичен процес на подобряване и развитие, процес на непрекъснато преследване на първенство и съвършенство.

Искате да работим заедно?

Албента ООД

Още за нас

“Албента” ООД е семейна фирма, основана през 1998 г. в гр. Варна с основен предмет на дейност внос и търговия на едро и дребно с резервни части за тракторна и селскостопанска техника. Фирмата обслужва с резервни части добре познатите в България марки трактори – МТЗ, Болгар, ЮМЗ, T-16, T-25, T-40, Т-150К, К-700, К-701; булдозери – ДТ-75, Т-130, Т-170; комбайни – СК-5, ДОН-1500, Fortschritt, CLAAS; както и различни култиватори, плугове, дискови брани, пръскачки и друг прикачен инвентар. През годините фирмата развива и предлагане на широка гама от промишлени стоки, сред които лагери, ремъци, ролкови вериги, карданни валове и части за тях, уплътнители, хидравлични помпи, компоненти и маркучи за високо налягане, крепежни елементи, филтри, масла, химични и смазочни продукти и др. Към момента, за да посреща нуждите на своите клиенти от селскостопанската, пътно-строителната, риболовната и др. области “Албента” ООД обединява предлагане на качествени продукти и резервни части на водещи производители от Русия, Беларус, Литва, Чехия, Словения, Италия, Испания, Германия, Гърция и др. като поддържа в наличност повече от 16000 бр. артикули на склад.

Във фирма “Албента” ООД работи, сплотен екип от квалифицирани служители отдадени на нуждите на своите клиенти. Заедно с  резервните части, тук ще получите професионално съдействие чрез оказване на  техническа помощ, консултация, достъп до каталози, справочници, специализирана литература. Опитът придобит през годините в комбинация с усърдието, което влагаме в нашата работа ни прави надежден и предпочитан партньор на производителите на селскостопанска продукция. Ние предлагаме професионализъм, качествено обслужване и коректно отношение, като се стремим да Ви осигурим пълна гама от решения на едно място!