Често задавани въпроси

 • Въпроси и отговори

 • Какви продукти предлагате?

  Предлагаме голям асортимент от резервни части за трактори и селскостопански машини. Поддържаме пълна гама от консумативи и стандартни промишлени стоки, сред които хидравлика, лагери, ремъци, вериги, крепежни елементи и др.

  komplekt

  Резервни части по двигател, съединител, скоростна кутия, диференциал, задвижващ мост, управление, ходова част, хидравлика и оборудване за трактори МТЗ, ЮМЗ, Т-150К и др.

  Резервни части по хедер, наклонена камера, вършачен барабан, верижен транспортьор, класов и зърнов елеватор и др. за CLAAS, СК-5 Нива, ДОН-1500, Fortschritt.

  Работни органи и части за плугове, култиватори, дискови брани, косачки, пръскачки, сеялки и друг прикачен инвентар.

  Как да поръчам резервни части?

  Отправете запитване и поръчайте по телефона или като попълните формата за контакт на сайта. Вашите резервни части може да получите лично от нас на място или чрез избран от Вас куриер.

  Как се стига до Вас?

  В случай, че пристигате в града по магистрала Хемус, на първото кръстовище (магазин Технополис и Varna Towers) завийте надясно. След около 200м. продължете наляво по бул. “Република” в посока Топливо Варна. Ще ни откриете след по-малко от километър вляво от пътя.
  Ако пристигате в града по магистрала Черно море, след Аспарухов мост и преди първия светофар се отклонете вдясно и продължете по ул. “Девня” в посока Пристанище Варна Запад. На третото кръгово кръстовище, продължете надясно по бул. “Република”. Ще ни откриете след километър вдясно от пътя.

  Какво е работното Ви време?

  Магазинът ни е отворен за клиенти от понеделник до събота от 8.00 часа до 17.00 часа през зимните месеци и до 18.00 часа през летните.